Een eenvoudige sleutel voor Laserontharing onthuld

Ook niet louter kan ontharing modieus zijn, maar het kan tevens ons overige reden hebben zoals hygiëne, het lauw beschikken over of bovenmatig transpireren.

Ongewenste haargroei: niemand is daar gelukkig aangaande. Voor ons kom jouw eenvoudig van jouw overbeharing af. En dát op ons pijnloze en doeltreffende handelwijze. Om ongewenste hoofdharen voorgoed straat te krijgen werken een experts van SENSITIF met een LightSheer DUET Diodelaser: een vakkundig ontharingsapparaat die via een Amerikaanse FDA is approved ingeval medische laser.

Voor een ingreep worden daar foto's aangaande het te behandelen gebied geschapen. Het resultaat is een tijdens de verzorging ons beschermingsbril wegens de ogen. De treatment zelf duurt afhankelijk van dit te veven gebied tien minuten tot ons uur.

Voor een treatment laserontharen mag u dan ook tot 6 weken vanwege de verzorging en tijdens de gehele behandelperiode ook niet harsen ofwel ons ontharingscrème gebruiken. Scheren mag immers.

Teneinde inzichtelijk te produceren op welke manier juist we daar in slagen, voeren wij onder andere voor alle cliënten een tevredenheidsonderzoek uit, registreren we eventuele klachten en bestuderen we reacties die binnen komen op zorgkaart Nederland.

Het is wegens Bergman Clinics enorm essentieel om met de wensen en behoeften over de cliënten te voldoen, tenzij deze strijdig bestaan betreffende professionele normen en/of richtlijnen.

Betreffende ons heerlijke reeks laserbehandelingen, gemiddeld 3-5, heeft u dan ook geen geïrriteerde bikinilijn meer ofwel ontstekingen door dit ettelijke scheren. Verder storende haartjes in dit gelaat, overtollige neus- of oorharen behoren definitief tot het verleden. Die werkwijze kan zijn tevens bestemd vanwege personen met een gekleurde huid.

Alang met weet dus perfect voor je, indien Klik hier je LASER ontharing te duur vindt of wanneer dit wegens de haarkleur niet mogelijk is.

Behandelbare cliënten (waarbij het hoofdhaar genoeg pigment bevat) beschikken over, afhankelijk betreffende dit te veven gebied, huidskleur en geslacht met de cliënt en dit toestel waarmee gewerkt wordt, gemiddeld na vijf tot zeven behandelingen resultaat.

Ja, in principe kunnen betreffende een Soprano Ice Laser tevens een lichtere hoofdharen behandeld worden, maar daar bestaan uitzonderingen. We beoordelen bij het intakegesprek ofwel daar bij u dan ook een goed resultaat behaald kan geraken.

ng en kijkt de huidtherapeute naar het te behandelen gebied. Zij mag gluren of u dan ook behandeld mag worden en wat de kosten er wegens bestaan.

HR laserontharing is een methode welke stationair word genoemd. Het betekent het wij met 1 lichtpuls de warmte bereiken in de haarfollikel om een hoofdhaar definitief straat te oplopen. Dit is uiteraard ons overige handelwijze dan de SHR laser ontharing. Deze methode mag tevens zodra gevoelig geraken beleven.

Uitkomst? Een haarzakjes geraken aangepakt voor een kern betreffende dit geval en daarna geraken die door geneesmiddel met ons lagere energiewaarde vernietigd. Bijvoorbeeld wij alang zeiden: betrouwbaar, verantwoord, snel en pijnloos.

Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal welke via het pigment geleid is naar dit haarzakje waar die vitaliteit met de laser omgezet wordt in warmte zodat het haarzakje vernietigd is en daar nauwelijks ander hoofdhaar mag groeien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *